Logo rhenensebetuwsecourant.nl


Thomas heeft zojuist uit handen van Joost Meijs, directeur Zideris, zijn eerste cd in ontvangst genomen. (Foto: Max Timons)
Thomas heeft zojuist uit handen van Joost Meijs, directeur Zideris, zijn eerste cd in ontvangst genomen. (Foto: Max Timons)

Duizenden mensen genieten van Zideris Rijnpop

RHENEN - Zo'n 40 Nederlandstalige artiesten, 6000 enthousiaste bezoekers en een heerlijk zonnetje waren 4 juli 2017 de ingrediënten voor een fantastische dag op Zideris Rijnpop 2017. Overal zag je dansende mensen met een lach op een gezicht.

Zideris en de Rijnweek organiseerden dit jaar voor het eerst samen Zideris Rijnpop in Rhenen. Een gratis festival voor mensen met een beperking. Rond half 10 kwamen de eerste bussen met bezoekers aan. "We hebben er zin in!". Deze bussen zijn beschikbaar gesteld door Bolderman Reizen en Besseling Vervoer.

Artiesten

Rond 11.00 begon Toppers van Oranje met de optredens van vele Nederlandse artiesten. Jannes, Dennie Christiaan, Vinzzent en Koos Alberts waren onder andere van de partij. Ook "onze" Thomas Oudshoorn trad op voor de 6000 bezoekers. Thomas is een cliënt van Zideris Mijdrecht en trad voor het eerst op voor zo'n groot publiek. Een beetje spannend vond hij het wel, maar wat was hij goed. "Thomas, Thomas, Thomas", klonk het tijdens zijn optreden.

Thomas had voor de festivalgangers nog een grote verrassing. In samenwerking met Zideris heeft hij een eigen CD opgenomen. Aan Joost Meijs, directeur Zideris, de eer om Thomas op het podium het eerste exemplaar te overhandigen. "Thomas, ik ben zo onvoorstelbaar trots op jou. In mijn binnenzak heb ik het allereerste exemplaar van jouw cd "Ik kan het niet alleen". Ik ben ontzettend vereerd dat ik deze mag uitreiken." Na de overhandiging klonk een luid applaus en toonde Thomas zijn cd vol trots aan het publiek. "Ongelofelijk, mijn eigen cd jongens". Alle optredens van Zideris Rijnpop 2017 zijn opgenomen door Oranje TV en worden over een aantal weken uitgezonden. Wat was het een mooie dag! Op de vraag komen jullie volgend jaar weer klonk er een volmondig "JA!". Dus graag tot dan!

Reageer als eerste
Meer berichten