Logo rhenensebetuwsecourant.nl


Pandafeest op de Montessorischool in Rhenen

RHENEN - Het jaarlijkse slotfeest op de Montessorischool in Rhenen stond dit jaar in het teken van, hoe kan het ook anders...., panda's!

Het plein van de school was vrolijk versierd met door de kinderen gemaakte panda-slingers en chinese lampionnen Een drankje kon gehaald worden bij de "Bamboe-bar" en twee echte panda's hielden de wacht bij de metershoge opblaasglijbaan. Na een welkomswoord van directeur Doreen Rambags, waarin ook afscheid werd genomen van juf Tineke de Haan en haar opvolgster juf Monique in 't Veld werd voorgesteld, mocht groep 8 het buffet openen.

Tafels stonden vol heerlijkheden die gemaakt waren door ouders en kinderen. Buiten waren foto's te bewonderen die gemaakt waren door de kinderen van groep 8 tijdens een workshop fotografie eerder die week. Ook werd een door groep 8 prachtig beschilderde picknicktafel onthuld, als afscheidscadeau voor de school. Dankzij de schminkmoeders kwamen er steeds meer panda's bij op het plein die allemaal genoten van de ijsjes die werden uitgedeeld. Kortom, het was weer een hele vrolijke en gezellige afsluiting van het schooljaar op de Montessorischool!

Reageer als eerste
Meer berichten