Logo rhenensebetuwsecourant.nl

Recreatie Midden-Nederland zoekt eigenaar gedumpte boot Rhenen

RHENEN – Recreatie Midden-Nederland zoekt de eigenaar van een vervallen boot. Deze is ergens tussen 8 en 14 juli achtergelaten aan de steiger bij de Veerweg in Rhenen. Recreatie Midden-Nederland vraagt de eigenaar om zich te melden of getuigen, die weten van wie deze boot is, contact op nemen.

Makkelijkste weg

Het komt vaker voor, dat booteigenaren geen zin meer hebben in onderhoud van hun boot. Soms wordt voor de makkelijkste weg gekozen en wordt de boot op een verlaten plek tot zinken gebracht of, zoals in dit geval, aan een steiger of in een haven achtergelaten. De BOA's en toezichthouders van de terreinen, waar de boot is achtergelaten, zullen er echter alles aan doen om de eigenaar te achterhalen.

Deze wordt aangesproken en eventuele gemaakte onkosten voor afvoeren van de boot of milieuschade zal worden verhaald op de eigenaar. Ook wordt er zo nodig een boete uitgeschreven.

Meldingen

De eigenaar en/of getuigen kunnen zich melden bij Recreatie Midden-Nederland, info@recreatiemiddennederland.nl , telefoon 030-29 74 000.

Reageer als eerste
Meer berichten