Logo rhenensebetuwsecourant.nl


Plezier bij Stichting Zorgeloos Kind op circuit van Zolder

DODEWAARD - Op zondag 9 juli was Stichting Zorgeloos Kind te gast bij het motorraceteam SWPN uit Dodewaard en  Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind op het Belgische circuit van Zolder.

Om half 11 werden alle gezinnen ontvangen in Hotel de Pits, welke pal ligt aan het Belgische circuit van Zolder. Vanaf daar is het al genieten van het prachtige uitzicht en gezamenlijk liepen we richting de VIP-box van het circuit waar we het weekend intrek hadden genomen.

Met spanning keek iedereen naar de verrichtingen van Pepijn in zijn eerste race in de Superbikes. Een 11eplek was het resultaat waar de kinderen in ieder geval tevreden mee waren.

Na het bezoek in de pitbox, gingen we ook even een kijkje nemen naar de prachtige racetrailer. Van binnen en van buiten werd de trailer bewonderd en toen was het snel weer terug naar de VIP-box voor de 2e race van zowel Pepijn als de jonge Vasco (die was de zaterdag al 3e geworden tijdens zijn 1e race).

Vasco en Pepijn werden beide races weer nauwlettend in de gaten gehouden door de kinderen en Vasco werd deze race 4e. Pepijn deed het precies gelijk aan race 1 en werd als 11e afgevlagd.

Het was voor Stichting Zorgeloos Kind weer een fantastisch weekend en daarvoor willen wij het motorraceteam van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind heel hartelijk danken.

Het was een topweekend!

Reageer als eerste
Meer berichten