Logo rhenensebetuwsecourant.nl


FC Lienden oefent tegen regioteam

LIENDEN - FC Lienden is de voorbereiding op het tweede seizoen in de Tweede divisie begonnen. Op de eerste training onder leiding van trainer Hans Kraay jr., assistent-trainers Michel op ’t Hoog en Jan Veldhuizen, en keeperstrainer Peter Hofman waren 20 van de 22 selectiespelers present. 

Gestoken in nieuwe JAKO kledij werd op een fraai, nieuw aangelegd, kunstgrasveld afgelopen zondag de eerste training afgewerkt. Deze week wordt er uitsluitend getraind en zaterdag aanstaande wordt een eerste oefenwedstrijd gespeeld. In eigen huis wordt aangetreden tegen een Regio Team dat is samengesteld uit spelers van clubs uit de regio.

Regioteam

Van het Regio Team zullen onder andere  spelers van sv Buren, Leerdam Sport, Leones, Lienden Za., S.C.R. (Rijswijk), S.C.Z. (Zoelen) en W.N.C. (Waardenburg) deel uitmaken. De wedstrijd FC Lienden – Regio Team is zaterdag 22 juli om 14.30 uur sportpark de Abdijhof in Lienden. Voor dinsdag 25 juli staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan komt RKC Waalwijk 2 op bezoek in Lienden. Deze wedstrijd begint om half 8 op 25 juli.  

Reageer als eerste
Meer berichten