Logo rhenensebetuwsecourant.nl


Het tweede elftal van Oranje Wit toont de nieuwe shirts die het kreeg geschonken door Van Vuuren Auto's in Veenendaal. (Foto: Henk Jansen)
Het tweede elftal van Oranje Wit toont de nieuwe shirts die het kreeg geschonken door Van Vuuren Auto's in Veenendaal. (Foto: Henk Jansen)

Van Vuuren Auto's steekt Oranje Wit 2 in het nieuw

ELST/VEENENDAAL - Het tweede zondagelftal van Oranje Wit werd afgelopen zondag voor een te spelen wedstrijd op eigen veld verrast door de eigenaar van Van Vuuren Auto's Veenendaal. Een bedrijf dat gevestigd is aan de Generatorenstraat 1-A in Veenendaal. Hij stak het team in een nieuwe outfit. Traditioneel in het oranje, de clubkleuren van de Elsterse vereniging. Daarnaast kregen de spelers ook gloednieuwe sporttassen. Adrie van Dalem, voorzitter van Oranje Wit dankte, voorafgaande aan het fotomoment, de sponsor voor zijn geste. Aan zijn echtgenote werd een bos ruikers uitgereikt en de directeur zelf kreeg iets om op de bar te leggen. Voorafgaande aan de overhandiging van het textiel werd door het tweede team in de kantine van de club eerst een uitgebreide lunch aangeboden. Tal van delicatessen werden gretig naar binnen gewerkt door de spelers en begeleiding. Voor Oranje Wit, dat onlangs, samen met buurman vv Musketiers, een kunstgrasveld ter beschikking heeft, begint de competitie zaterdag 23 september. Er wordt begonnen met een uitwedstrijd tegen FC Lienden. Ook in het nieuwe seizoen komt de Elsterse hoofdmacht uit in de 4e klasse H (West 1). Een klasse met veel derby's. Zoals onder meer tegen sportparkbewoner vv Musketiers, DVSA uit Amerongen. FC Lienden, vv Kesteren en vv Echteld. Een boeiende competitie dus.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox