Logo rhenensebetuwsecourant.nl

Nog inschrijven tot 10 oktober Kroegenbridgedrive Soroptimisten voor Rescue Babay

RHENEN - Zaterdag 4 november a.s. vindt weer de jaarlijkse Kroegenbridgedrive plaats. Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o organiseert deze bridgedrive voor het goede doel al weer voor de 19e keer. Er wordt afwisselend gespeeld in negen op loopafstand van elkaar gelegen horecalokaties in het centrum van Veenendaal.

De opbrengst komt ten goede aan het project Rescue Baby Gambia; een initiatief van twee kraamverzorgsters uit onze regio. De Stichting steunt de kraamafdeling van een ziekenhuis in Essau, Gambia, waar elke maand gemiddeld 150 baby’s worden geboren. Een goede hygiëne in de verloskamer en op de kraamafdeling en verbetering van de watervoorziening en het sanitair dragen direct bij aan een goede start voor deze baby’s. Maandelijks stuurt de Stichting hulpgoederen per schip. Het ziekenhuis wordt jaarlijks enkele keren bezocht. Het personeel krijgt onder meer instructies over het gebruik van de gestuurde materialen en hulpmiddelen. Daarnaast krijgen jonge vrouwen voorlichting over geboortebeperking en ziektes. Dit project draagt direct bij aan de doelstellingen van het Soroptimisme: het ondersteunen van vrouwen en kinderen.

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 55,- per paar, inclusief welkomstkoffie en lunch. Inschrijven kan via http://kroegenbridge.soroptimistrhenenveenendaal.nl/ (u krijgt dan automatisch de instructies voor het betalen van het inschrijfgeld) en/of via het e-mailadres bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl. Vermeld in uw e-mail tenminste één naam met volledig adres, postcode en telefoonnummer. Het inschrijfbedrag dient u over te maken op rekeningnummer NL17 INGB 0008524947 t.n.v. Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. Vermeld bij deze overschrijving in élk geval de postcode en het huisnummer van hetzelfde adres dat u in uw e-mail hebt genoemd! De inschrijving is pas definitief na betaling en gebeurt in volgorde van binnenkomst van het inschrijfbedrag. Eind oktober ontvangt u een deelnamebevestiging en meer informatie. De inmiddels overbekende feestelijke afsluiting en prijsuitreiking is traditiegetrouw in Theater De Lampegiet.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 10 oktober 2017 of eerder, als het maximum aantal paren is bereikt. Bij overtekening wordt het inschrijfgeld teruggestort.Restitutie inschrijfbedrag bij afzegging tot 15 oktober. Hierna de helft. Bij afzegging op de dag zelf volgt geen restitutie.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox