Het zijn net prinsesjes
Het zijn net prinsesjes (Foto: Frans van Os)

Kerstweek Pantarijn Kesteren

Kesteren - De laatste week voor de kerstvakantie hebben de leerlingen van het Pantarijn locatie Kesteren zich weer in hum mooiste kleding gehesen. Op woensdagavond 20 december hebben de onderbouw leerlingen hun feest gehad. DJ Melvin draaide de leukste kerstmuziek waarbij de leerlingen er vrolijk op los danste, Toen het nummer ‘All I want for Christmas is you’ werd gedraaid stond echt de gehele onderbouw op de dansvloer. Onder leiding van mevrouw Otten, de muziek docent, die de pasjes en gebaren voor deed, gingen de leerlingen helemaal los. Zo leuk om te zien. Buiten stond de mobiele pizzabakker en de mobiele patatkraam waar de leerlingen de inwendige mens goed konden verwennen. Een speciaal dankwoord aan de ouderraad die zich weer belangeloos had ingezet om de leerlingen een leuke avond te bezorgen.

Bovenbouw

Op de donderdagavond kwamen de bovenbouw leerlingen op hun mooist gekleed naar het kerstgala. Ze kwamen deze keer niet op de fiets of scooter, maar met de meest prachtige voertuigen. De een nog mooier dan de ander. Er waren zelfs een paar jongens die een limousine hadden afgehuurd. De leerling met het mooiste voertuig was Daphne Folmer uit klas 3M en die met de mooiste outfit waren Yasmina El Khoulati en Rik Randewijk uit klas 4M2. Ook deze avond werd er weer heerlijk gegeten. Niet alleen lekkere patat maar ook heerlijke hapjes. Deze waren klaargemaakt door de ouders van de ouderraad, die zich ook deze avond weer enorm hebben ingezet om er een leuke avond van te maken.Op vrijdagmorgen, de laatste schooldag voor een welverdiende vakantie, hebben de leerlingen heerlijk ontbeten met hun coach. Daarna hebben ze in de aula gezamenlijk stil gestaan bij het kerstfeest. Datgene waar het uiteindelijk om gaat. Je naaste liefhebben. Goed zijn voor elkaar. Jouw licht laten schijnen daar waar een ander duister ervaart.

Prestatie

Buurtsportcoach Vincent Steur had een leuke mededeling voor de leerlingen. Zij kunnen vanaf dinsdag 9 januari iedere week een uur sporten na schooltijd. Dit is dus een buitenschoolse sportactiviteit. De leerlingen kunnen kiezen uit verschillende balsporten of zelfverdediging/weerbaarheidstrainingen. Na het sportieve verhaal van Vincent Steur werden nog een aantal sportieve leerlingen in het zonnetje gezet. Zij kregen een medaille omdat ze de dijkloop als snelste hadden gelopen. Eén leerling is wel voor een heel bijzonder prestatie in het zonnetje gezet. Owen Roelofs is namelijk de op één na beste darter van de wereld geworden. Als je al op 15 jarige leeftijd zo’n prestatie neerzet, dan heb je dat ook wel verdient. Nadat alle docenten alle leerlingen persoonlijk een fijne vakantie hadden gewenst, kon voor de leerlingen het echte feest beginnen, 14 dagen vrij van school.

Meer berichten