De met muziek ingerichte etalage van Uniek trekt veel bekijks. (Foto: Henk Jansen)
De met muziek ingerichte etalage van Uniek trekt veel bekijks. (Foto: Henk Jansen) (Foto: Henk Jansen)

Er zit volop muziek in 'Uniek' in Rhenen

Rhenen - Men vindt er geen 'benen fluit' van maar liefst 44.000 jaar oud is, die bij opgravingen is aangetroffen. Ook het oudste partituur, genoteerd op een kleitablet uit 1200 v. Chr, is niet in de kringloopwinkel 'Uniek', aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, te vinden en te koop. Maar wel veel andere bijzondere zaken.

Maar over wat vroegere partituren gesproken, zoals voor viool, orgel, piano en fluit, die zijn er wel te vinden. De winkel hoort bij De Snuffelcorner, elders in de stad. Ook het aanbod aan naslagmuziekboeken, pop en klassiek is divers te noemen. En wat muziekinstrumenten betreft is er ook een ander te koop. In de etage, die dit keer het thema muziek heeft meegekregen, staat een pracht van een piano en diverse andere instrumenten, zoals een gitaar en blokfluiten.

Naast radio's, waaronder een oud zeldzaam exemplaar voor de echte liefhebber zijn er nog meer bruingoed-artikelen, waaronder pick-ups. En wie een elpee zoekt, pop-, klassiek-, jazz-, country en western, koor of het Nederlanse lied, de keuze is groot. Dat geldt ook voor muziek-cd's. Ook hier een scala aan stijlen en muzieksoorten. Ook bij de cd's is er een grote keuze aan het Nederlandse lied evenals veel dvd's van de beste Nederlandse artiesten. Snuffel ook elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur in de kringloopwinkel aan de Nieuwe Veenendaalseweg, want er zit volop muziek in 'Uniek'.

Meer berichten