Toneelvoorstelling Waalzoomruiters

Ochten - Dit toneelspelers van de Waalzoomruiters uit Ochten gaan op vakantie naar de Spaanse Costa. Een vrolijk en zomers avontuur dat wij ten tonele brengen in het dorpshuis ‘Ons Tehuis’ te IJzendoorn. In deze sfeervolle en gezellige ambiance krijgen wij bezoek van de familie Postma uit Hollanda en dat beloofd weer voldoende hilariteit en vrolijkheid.

Want zodra de lompe en betweterige Roland Postma met zijn gezin en hun opa arriveren, gaat het feest aan de Costa beginnen. Zijn 1ste slachtoffer is Eugenie. Alles wat deze met overgewicht kampende kakmadam aan- en op heeft moet het ontgelden. Zijn 2de slachtoffer is haar man. Vele uren heeft hij gebouwd aan zijn ‘Titanic’, maar het schip zinkt nog voordat het gedoopt is. Echter komt het tot een ware tsunami als hij zijn derde slachtoffer, hun zoon wil koppelen aan zijn dochter.

Dus maffe toestanden, grote geheimen en een ontluisterde romance op het Spaanse strand. Wij heten u op vrijdag 2 maart of zaterdag 3 maart 2018 van harte welkom in het hotel van Pedro en Maria. De kaartverkoop is inmiddels gestart en verkrijgbaar bij de Echte Bakker: Ad Bos, Molendam 3 te Ochten of bij dorpshuis ‘Ons Tehuis’, J.R. Zeemanstraat 12a te IJzendoorn. Toegangsprijs is € 7,50 per persoon en wij adviseren de kaarten vooraf te kopen om teleurstelling te voorkomen.

Meer berichten