FC Lienden wist de uitwedstrijd tegen Oranje Wit met 3-0 te winnen en houdt aansluiting met de kop in de vierde klasse H. (Foto: Henk Jansen.
FC Lienden wist de uitwedstrijd tegen Oranje Wit met 3-0 te winnen en houdt aansluiting met de kop in de vierde klasse H. (Foto: Henk Jansen.

DFS thuis tegen Excelsior'31

Rhenen/Betuwe - DFS Opheusden kwam zaterdag niet in actie. De Betuwse Hoofdklasse B zag haar uitwedstrijd tegen NSC Nijkerk afgelast worden. Excelsior'31 is zaterdag 10 februari de tegenstander. Het betreft hier een thuiswedstrijd voor DFS. De wedstrijd die op sportpark 't Heerland in Opheusden wordt gespeeld kent een aanvangstijd van 14.30 uur. Wil de ploeg aansluiting blijven met de subtop in genoemde klasse dan dienen de drie punten in eigen huis gehouden te worden.

Lange tijd zag het er naar uit dat Candia'66 revanche zou nemen van de eerder dit seizoen geleden nederlaag bij Redichem, de ploeg die getraind wordt door oud Candia'66-trainer Fred van Zutphen. Op de Grebbeberg kwam de jonge Grebbestad- ploeg trien minuten voor het einde van de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Daan Achterberg was de maker van dit doelpunt. De overwinning bleek op zak te zitten, maar diep in blessuretijd kwam de ploeg uit Renkum op gelijke hoogte. Voor de Rhenernse staat er zaterdag 10 februari geen competitiewedstrijd op het programma.

vv Kesteren

vv Kesteren, uitkomende in de 4e klasse H (West 1) pakte een dik verdiende 4-0 overwinning bij vv Wageningen. De ploeg van trainer Jan de Zoete domineerde de partij. Door deze zege neemt de Betuwse ploeg wat afstand van de onderste regionen. vv Kesteren komt ook zaterdag niet in actie voor de competitiepunten. VVA Achterberg wist op eigen veld het Wageningse studentenkorps van GVC een nederlaag toe te brengen. De ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel won de partij afgetekend met 4-0. Ede/Victoria is zaterdag 10 februari de tegenstander voor de Achterbergse voetballers.

vv Musketiers, waar vorige week trainer Joop Vink het voor gezien hield, keerde puntloos terug uit Cothen. De Elsterse ploeg dat uitkomt in de 4e klasse H (West 1) verloor met 4-0 van SVF. DVSA is zaterdag 10 februari de volgende tegenstander voor de Elsterse ploeg. De derby wordt gespeeld op De Burgwal in Amerongen en kent een aanvangstijd van 14.30 uur.

Winst voor
FC Lienden

Elst - FC Lienden bleef in het spoor van koploper DEV Doorn door de uitwedstrijd tegen Oranje Wit te winnen. Na negentig minuten voetbal viel er op het Elster sportpark een 3-0 zege te noteren voor de Betuwse ploeg. Wageningen komt zaterdag 10 februari naar sportpark De Abdijhof in Lienden om als tegenstander te fungeren. Om 14.30 uur wordt afgetrapt voor deze wedstrijd. De Elsterse ploeg, de nummer laatst in de 4e klasse H (West 1() gaat op die dag op bezoek bij SVMM.

Verlies voor
vv Dodewaard

Dodewaard - vv Dodewaard, uitkomende kin de 4e klasse A (Oost) verloor op eigen veld het treffen met JVC Cuijk. De gasten troffen viermaal doel, de Betuwse ploeg kon daar slechts twee doelpunten tegenover stellen. Quick 1888 komt zaterdag 10 februari naar Dodewaard. Aanvang van deze partij is 14.30 uur. Excelsior Zetten zag haar wedstrijd afgelast worden. Ook de derby tussen EMM Randwijk en Uchta vond geen doorgang. EMM Randwijk s;pelt op die dag thuis tegen titelkandidaat JVC Cuijk, speelt Uchta thuis tegen BVC'12 en gaat Excelsior op bezoek bij VCA.

Meer berichten