Foto: Ter Horst

CDA presenteert verkiezingsprogramma

CDA presenteert verkiezingsprogramma

ACHTERBERG- Het CDA zal op 8 februari het verkiezingsprogramma presenteren aan de leden. Met dit programma ziet het CDA de komende gemeenteraadsverkiezing, die op 21 maart 2018 plaats vindt, in het volste vertrouwen tegemoet.

Het Verkiezingsprogramma heeft de titel “voor een Rhenen dat wij door willen geven aan onze kinderen” meegekregen en omvat een drietal thema’s waarin de ambities voor de komende vier jaren worden uitgelegd. In dit programma gaat het volgens het CDA om iedereen. Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver.

Het CDA stelt echter onze kinderen centraal. Het CDA wil met dit programma onze gemeente netjes doorgeven. CDA Rhenen vindt dat als wij samen nu niet doen wat nodig is, onze kinderen zitten straks met onze problemen zitten. CDA noemt daarbij schulden, verdeeldheid, verruwing, overlast, vervuiling en werkloosheid als voorbeeld.

Als lijsttrekker voor de komende verkiezingen is de huidige fractievoorzitter Rik ter Horst aangewezen man. Rineke Zeilstra, Hans Rijken, huidige fractielid Ben Hartholt, Jeroen Trommel en Teunis Evert van de Pol volgen. In totaal kent de kandidatenlijst maar liefst 25 personen.

Meer berichten