Foto: PR

Love Up-diner bij Sal do Mar Rhenen

Van 7 t/m 14 februari is het de landelijke week van de relatie. Reden voor stichting Marriage Week en Love Up om extra aandacht te vestigen op liefde en relaties. Realiecoach Cocky Drost is bestuurslid van de stichting Marriage Week: “Natuurlijk is het altijd goed om tijd te besteden aan elkaar. Maar juist in de week van de relatie willen we hier extra aandacht op vestigen. Toen ik Sal do Mar in Rhenen benaderde of zij hieraan mee wilden werken, reageerden zij meteen heel enthousiast.”

Want één van de manieren om te investeren in je relatie is door een avondje te genieten van een Love Up-diner. In Rhenen kun je dat doen bij restaurant Sal do Mar. Tussen 7 en 14 februari kun je daar het Love Up-dinner reserveren: een speciaal samengesteld diner-voor-twee met als extra het Story of Us-boekje, samengesteld door stichting Marriage Week. Tijdens het diner schrijf je aan de hand van drie symbolen en een paar vragen jullie eigen liefdesverhaal. Restaurant Sal do Mar biedt dit 4 gangen-menu aan voor €37,50.

Stichting Marriage Week zet zich al negen jaar in voor duurzame relaties. Sinds vorig jaar hebben zij de site www.loveup.nl gelanceerd, een eigentijds platform waar iedereen met vragen over relaties en de liefde terecht kan.

Love Up organiseert op Valentijnsdag, 14 februari, het symposium ‘Werkgever en Echtscheiding’ over de impact die een echtscheiding heeft op werk. Sprekers zijn onder anderen André Rouvoet, voorzitter van platform ‘Scheiden zonder Schade’, prof. dr. Esther Kluwer, hoogleraar duurzame relaties en dhr. Pieter-Jaap Aalbersberg, politiechef korps Amsterdam. Het symposium heeft plaats op de CHE in Ede. Opgave kan via www.loveup.nl.

Meer berichten