Dylan van Eldik maakt zaterdag 17 februari deel uit van de Candia'66 selectie dat aantreedt voor een thuiswedstrijd tegen Keizerstad. (Foto: Henk Jansen)
Dylan van Eldik maakt zaterdag 17 februari deel uit van de Candia'66 selectie dat aantreedt voor een thuiswedstrijd tegen Keizerstad. (Foto: Henk Jansen)

VVA thuis tegen FC Lienden

Rhenen/Betuwe Een weer niet betraden de voetballers van DFS Opheusden de grasmat op eigen sportpark 't Heereland. De wedstrijd tegen Excelsior'31 werd afgelast. Het is de zoveelste week dat de Betuiwse ploeg niet in actie kwam. Wellicht wordt het straks doordeweeks aantreden voor wedstrijden om de competitiepunten.

Wellicht DFS Opheusden zaterdag 17 februari wel in actie komt. Dan staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan vv Berkum. Om 14.30 uur wordt voor aanvang van deze wedstrijd gefloten. Het Rhenense Candia'66, uitkomende in de 3e klasse A (Oost) kwam niet in actie voor de competitiepunten. Dat doet het wel zaterdag als in eigen huis, halverwege de Grebbeberg, Keizerstad op bezoek komt. Als de jonge garde van trainer Pieter van der Grift de drie punten in eigen kan houden, dan sluit het aan bij de subtop. Aanvang van deze partij is ook 14.30 uur.

Nederlaag

vv Musketiers haalde bakzeil in de derby tegen het Amerongse DVSA. op sportpark De Burgwal in Amerongen ging de Elsterse 4e klasser met 3-0 ten onder. De Elsterse ploeg waar enkele geleden trainer Joop Vink aan de dijk werd gezet, bivakkeert in de onderste regionen van de ranglijst. En zaterdag krijgt het koploper DEV Doorn op bezoek. Wellicht dat de ploeg dan meer van zich af kan bijten. De wedstrijd begint om 14.30 uur. DVSA is zaterdag vrij. VVA Achterberg, in dezelfde klasse uitkomende, liet een steekje vallen op weg naar de kopgroep. De ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel kon het net van tegenstander Ede/Victoria. Dat lukte ook de Edese ploeg niet. FC Lienden komt zaterdag naar sportpark De Meent in Achterberg.

Oranje Wit kende en totale off day. De ploeg van trainer Hans van Kesteren kreeg ze fiks van de riem in de uitwedstrijd tegen SVMM. De partij werd met liefst met 10-4 door de Elsterse 4e klasser verloren. Geen prettige dag in het Elsterse kamp. Maar Hans van Kesteren dient zijn ploeg weer scherp te krijgen als het zaterdag thuis speelt tegen Ede/Victoria.

Winst voor
vv Echteld

Echteld - vv Echteld kende geen problemen uit bij GVC in Wageningen. Op sportpark De Bongerd in Wageningen werd de partij met 3-1 gewonnen. De Betuwse ploeg blijft door deze winst goed meedoen op de ranglijst. SVMM is zaterdag de tegenstander. De wedstrijd wordt in Echteld gespeeld.

Verlies voor
FC Lienden

Lienden - FC Lienden leed op eigen veld een verrassende nederlaag. Wageningen ging op sportpark De Abdijhof met een 3-1 zege aan de haal. VVA Achterberg is zaterdag de tegenstander. De Meent-ploeg wil ook aan het einde van het seizoen als kampioen promoveren, dus kan een spannende strijd tegemoet worden gezien.

Topper
in Zetten

Zetten - Excelsior Zetten komt zaterdag in eigen huis in actie tegen koploper JVC Cuijk. vv Dodewaard ontvangt dan Oranje Blauw N. Uchta gaat op bezoek bij Nijmegen en EMM Randwijk speelt uit bij Quick 1888. vv Kesteren speelt uit bij SVF in Cothen.

Meer berichten