Het assortiment van de nieuwe Aldi is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.
Het assortiment van de nieuwe Aldi is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

Feestelijke opening Aldi in Ochten

Ochten - Op 16 februari 2018 wordt om 08.30 uur de geheel vernieuwde Aldi-vestiging aan Dokter M. van Drielplein feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Tony Heesakker. Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Kraskaart

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met een kraskaart. Op de kraskaart staat de prijs vermeld, bijvoorbeeld een hete luchtfriteuse, een tablet of een tegoedbon ter waarde van maar liefst € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er een gratis herbruikbare Aldi-boodschappentas. Daarnaast kunnen klanten tijdens de opening diverse lekkere hapjes proeven, die vers zijn klaargemaakt met de producten van Aldi.

Duurzaam

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Het is een zeer energiezuinig pand en is voorzien van een warmte-terugwininstallatie. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Daarnaast worden papier en folie 100% gerecycled. De nieuwe winkel aan Dokter M. van Drielplein 3 in Ochten beschikt over zo'n 75 gratis parkeerplaatsen.

Meer berichten