Logo rhenensebetuwsecourant.nl


Foto: ChristenUnie

Food Tour met minister Carola Schouten: van beleid tot bord

Maandag 12 maart 2018 | 20.00-21.30 uur |Christelijke Hogeschool Ede

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) brengt op maandag 12 maart 2018 een bezoek aan de Regio FoodValley. ’s Avonds is er een smaakvol voedseldebat met de minister van 20.00-21.30 uur op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

Eten is alledaags en van levensbelang voor iedereen. Voor nu en de toekomst. Toch gaan we niet altijd even goed om met ons voedsel. Denk aan verspilling, overgewicht, ondervoeding, stijgende prijzen en schaarse grondstoffen. Welke oplossingen zijn daarvoor mogelijk en hoe kunnen we elkaar versterken?

De ingrediënten voor de Food Tour:

-         Pittige pitches over actuele voedselthema’s

-         Ongezouten vragen aan de minister

-         Prikkelende en inspirerende discussies

De Food Tour wordt georganiseerd door de ChristenUnie-afdelingen van Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen, met medewerking van de CHE. Iedereen met interesse in actuele voedselthema’s is van harte welkom.

Gratis toegang

Aanmelden kan via Christenunie.nl/foodtour

Tijd:

20.00-21.30 uur (19.30 uur inloop)

Locatie:

Oude Kerkweg 100

6717 JS Ede

www.che.nl/route

Voor de pers is er gelegenheid tot interviews met lokale ChristenUnie-politici.

FoodValley is een economische topregio met veel foodkennis en innovaties op het gebied van gezonde en duurzame voeding. In de FoodValley werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven samen om innovatie en economische ontwikkeling te stimuleren en bij te dragen aan mondiale voedingsvraagstukken.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox