Logo rhenensebetuwsecourant.nl


 DJ Patrick was Radio DJ, Sound Designer, Producer, Voice-over, Docent, Feest DJ etc. (Foto: PR)
DJ Patrick was Radio DJ, Sound Designer, Producer, Voice-over, Docent, Feest DJ etc. (Foto: PR)

DJ Patrick staat garant voor een swingende Soulparty

DJ Patrick (42) uit Elst staat zaterdag voor het eerst achter het mengpaneel tijdens de Rhenense Soulparty. De traditionele muziekavond wordt ook dit jaar weer in het Junglerestaurant van Ouwehands Dierenpark gehouden.

Rhenen - DJ Patrick zegt zaterdag 7 april in Rhenen garant te staan voor een swingende Soulparty. ''De mensen entertainen. In mijn geval met goede muziek. Muziek om op te dansen en eens de dagelijkse muizenissen even te vergeten. Los te gaan op de dansvloer. Of gewoon in een bijzonder gezellige sfeer mensen ontmoeten. Tijdens het draaien van de nummers en tonen van de video-clips let ik vooral op de reacties van het publiek. Mijn grootste streven is om het publiek een fijne avond te laten beleven. Ja, het wordt mijn eerste keer in Rhenen. Maar ik heb er veel zin in.'' DJ Patrick heeft op het gebied van feesten, partijen en evenementen veel ervaring. Met razend een perfecte muzikale mix weet hij van elk feest een onvergetelijk party te maken en voelt elk gezelschap feilloos aan! Kroegen, dancings, feesttenten, clubs en andere feest locaties. Zijn presentatie is opzwepend, creatief, professioneel en vakbekwaam.
In de jaren 80 werd hij actief op de radio. Delta Radio, Trend FM, Radio Exclusief en in de jaren 90 bij de grote commerciële radiozender van het oosten "HOT Radio" waar hij verantwoordelijk was voor alle vormgeving van het station. Aanvang Soulparty: 21.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox