Foto: C Booman

Met de Zonnebloem naar de Maasvlakte

Veenendaal/Rhenen - Op vrijdag 6 april is er een grote groep Zonnebloem deelnemers van de Afdelingen Veenendaal en Rhenen naar de Rotterdamse Maasvlakte geweest. Met een helemaal volle bus en auto vertrok de hele groep naar Hoek van Holland.

Het was een prachtige dag. Het weer was geweldig. Heerlijk zonnig en dat maakt alles mooier. De sfeer zat er ook goed in.

Na een voorspoedige bustocht was de bus keurig op tijd bij de juiste haven. Via een toch wel beetje steile loopplank kwam iedereen op de boot. Dat was met de rolstoelen toch nog wel een flinke klus, maar daar zijn gelukkig vrijwilligers voor mee die daarbij helpen. Natuurlijk was er koffie met cake en een heerlijke lunch aan boord.

De rondvaart duurde 3,5 uur en was erg indrukwekkend. Enorme container schepen en terminals van bv RWG, APM en Euromax. Ook kwam de boot langs een strand wat vol lag met zeehonden. Heel bijzonder zo tussen alle bedrijvigheid.

De organisatie: ''Wat het ook een beetje speciaal maakte is dat we voor deze trip een financiële bijdrage hebben mogen ontvangen van de Lionsclub de Gelderse Vallei. Namelijk 750 euro. Daardoor konden wij de kosten voor onze deelnemers relatief laag houden.''

Meer berichten