Gelegenheidskoor Lienden
Gelegenheidskoor Lienden (Foto: Kerkstra)

Zingen voor Israël

Op zaterdag 26 mei organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in de Hervormde Kerk. De avond wordt gehouden onder het motto 'zingen voor Israel'.

Lienden - Muzikale medewerking wordt verleend door het Liendens Gelegenheidskoor onder leiding van Willemien van Hattem met begeleiding van Elsbeth Keuken-van de Water (piano), door het Zederiks Christelijk Mannenkoor onder leiding van Willem Nijhof en door twee kinderkoren t.w. kinderkoor “Immanuël” uit Lienden en door kindertienerkoor “De Gloriazangertjes” uit Langbroek. Deze twee koren treden gezamenlijk op onder leiding van Willemien van Hattem en met begeleiding van Sytske Barth (piano), Janneke van Manen-Rijksen (panfluit), Lisanne Nooijer (viool), Annet Hakkert (gitaar), Ralf van Olderen (cajón), Marjanneke Zetsema en Lieke Volders (dwarsfluit). Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Henk Keuken zal hierbij het orgel bespelen.

De avond wordt geopend door ds. J. Niesing. Ds. Willem J.J. Glashouwer zal een korte meditatie houden. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden. Die is bestemd voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

De samenzangavond vindt plaats op Papestraat 1 in Lienden.De avond wordt gehouden onder het motto "Zingen voor Israël". Aanvang: 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur zal er echter al samenzang zijn.

Meer berichten