Kabouter leerlingen
Kabouter leerlingen (Foto: Frans van Os)

Talent on Stage bij RSG Pantarijn Kesteren

Op donderdag 21 juni vond weer de jaarlijkse talentenshow van RSG Pantarijn locatie Kesteren plaats. Op deze avond krijgen de leerlingen de gelegenheid om hun ‘podiumtalenten’ te laten zien aan een overvolle aula. Daarbij was er ook een driekoppige jury aanwezig. 

Kesteren - De avond werd geopend door niemand minder dan ‘The Voice Kids' finaliste Lieke van’t Veer (2012). De avond was verder gevuld met freerunning, cabaret en natuurlijk werd er gedanst en gezongen. Dat kabouter Plop op vele kinderen een grote indruk maakte bleek maar weer eens uit de kabouterdans van klas 2KM2. Zelfs enkele docenten deden een poging om die prachtige beker in ontvangst te kunnen nemen. Helaas moesten die het afleggen tegen de talentvolle leerlingen.

Uiteindelijk ging de eerste prijs naar Sanne die, begeleid door mevrouw Otten, in haar eentje een prachtig lied ten gehore bracht. De tweede prijs ging naar het cabaret achtige optreden Meike en Anouk. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar klas K2KM2 met de kabouterdans.

"Zo mooi om de diversiteit aan talenten zo enthousiast bezig te zien op het podium. Dat belooft wat te worden in de toekomst. Wie weet wat de nieuwe brugklassers aan talent meebrengen. We zijn zeer benieuwd", aldus de trotse leraren van RSG Pantarijn. 

Meer berichten