De eerste collecte na de zomer is die van KWF Kankerbestrijding
De eerste collecte na de zomer is die van KWF Kankerbestrijding (Foto: Welzijn Rivierstroom)

Gezocht: vrijwilligers voor collecte

Vrijwilligerssteunpunt Neder-Betuwe heeft op zijn website een overzicht staan met voorbeelden van vrijwilligerswerk die eenmalig of flexibel in te vullen zijn. Inwoners die tijd tekort komen, maar wel iets willen doen voor anderen, kunnen hier een kijkje nemen om te zien wat er mogelijk is.

Regio - "Meelopen voor een collecte is een voorbeeld om op een eenvoudige manier één maal per jaar iets te doen. Nog gezond ook door lekker buiten te wandelen. Ook veel lokale vrijwilligersorganisaties en kerken zijn altijd op zoek naar mensen die zich op flexibele basis in willen zetten voor onderhoud aan het gebouw, terrein of een tuintje bij mensen thuis. Ga eens langs bij je club of kerk en vraag wat de mogelijkheden zijn of neem contact op met Welzijn Rivierstroom. Wij kunnen informeren over veelvoorkomende korte klussen. Daarnaast hebben we ook informatie over diverse vakantieweken voor vrijwilligerswerk in de natuur", aldus Welzijn Rivierstroom.

 Neem voor meer informatie contact op door te mailen naar vrijwilligersnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl of bel naar 0344 602337

Meer berichten