De mannen achter het bedrijf  Zenith Rubber Europe, hoofdsponsor van de Rijnweek Rhenen.
De mannen achter het bedrijf  Zenith Rubber Europe, hoofdsponsor van de Rijnweek Rhenen. (Foto: )

Zenith Rubber Europe bouwt aan nieuwe toekomst

Rhenen - De Rijnweek kan niet zonder sponsors. Hoofdsponsor is dit jaar Zenith Rubber Europe, gevestigd op Remmerden 125 in Rhenen. Het is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten en afmetingen plaatrubber, rubber matten en andere rubberproducten. Het bedrijf is diep geworteld in het Rhenense. In dit verhaal meer daarover.

Anno 2018 zijn er twee grote bouwprojecten in Rhenen, de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en het nieuwbouwproject van Arjen Bonnema en Friso Bonnema. Op de plek van het oude militaire complex op Remmerden bij de rotonde van de N225 wordt het meest duurzame gebouw van Rhenen ontwikkeld.

Toonbeeld voor de toekomst

"In samenspraak met onze architect hebben we vanaf het begin gekozen voor een ontwerp wat opgaat in de mooie omgeving waarin wij wonen en werken," vertelt Friso Bonnema. "De sleutelwoorden hierin zijn ecologisch, duurzaam en innovatief, een toonbeeld voor de toekomst waar Zenith Rubber Europe zich op richt. Na jaren van voorbereiding is het eerste ontwerp en visie van ons nieuwe gebouw direct goedgekeurd door de welstandscommissie en het vindt overtuigend draagvlak bij alle betrokkenen."

Zenith Rubber Europe is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten en afmetingen plaatrubber, rubber matten en andere rubberproducten. "Ons gloednieuwe magazijn heeft een opslagruimte van 7000m², waar alleen getraind en vakkundig personeel te werk gaat. Met kantoren in het Midden-Oosten en India hebben we vele jaren van gecombineerde ervaring in productontwerp, productie en ontwikkeling."

Vanzelfsprekend

Sponsoring van de Rijnweek is voor Zenith Rubber Europe al jaren vanzelfsprekend. Arjen Bonnema: "Door de bouw aan onze nieuwbouwlocatie kennen wij de uitdagingen van de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en hier hebben wij veel bewondering voor. Dit maakt dat we de Rijnweek een extra steun in de rug hebben gegeven."

Meer berichten