De trotse generatie Okhuizen vlnr Jan Okhuizen sr., kleinzoon Tim en zoon Joost voor het nieuwe Hema-pand in het Winkelcentrum Midden Betuwe. (Tekst en foto: Cees Hoogteyling)
De trotse generatie Okhuizen vlnr Jan Okhuizen sr., kleinzoon Tim en zoon Joost voor het nieuwe Hema-pand in het Winkelcentrum Midden Betuwe. (Tekst en foto: Cees Hoogteyling) (Foto: )

Nieuwste uitstraling Hema in winkelcentrum Lienden

Lienden -Joost Okhuizen is eigenaar van de Hemavestigingen in Culemborg, Montfoort en sinds november ook die van Winkelcentrum Midden Betuwe.
 

Okhuizen vertelt: "Toen Timmer van C1000, negen jaar geleden met enkele andere plaatselijke ondernemers het plan had om tot dit winkelcentrum te komen, heb ik al te kennen gegeven me hier te willen vestigen." Joost Okhuizen vertelt hoe hij en zijn vader in Culemborg aan de Hemaformule zijn begonnen. Daar hebben ze nooit spijt van gehad, ondanks dat ze hard hebben moeten werken. Joost nam het stokje van vader Jan Okhuizen over. Na Culemborg werd er een Hema opgezet in Montfoort. Joost kende het aantal dagelijkse bezoekers wat de zaak van Timmer bezocht en uit welke plaatsen ze kwamen.

Niet moeilijk

"Het was voor mij niet moeilijk voor Lienden te kiezen. We hebben hier de nieuwste Hema out-fit om het zo maar te zeggen. Het gehele assortiment is gepresenteerd in de nieuwe Hema-stijl. We draaien ver boven alle verwachting, van wie dan ook. Ik ben blij dat mijn oudste zoon Tim nu afstudeert. We hebben deze winkel samen ingericht en hij zal hier het vaste gezicht worden. Hema is niet alleen bekend als winkel, maar ook voor bestellingen via internet."

Meer berichten