Plezaier op de VakantieBijbelweek in Ochten. (Foto: PR)
Plezaier op de VakantieBijbelweek in Ochten. (Foto: PR) (Foto: Danielle Schimmel)

Vakantie Bijbelweek in Ochten

Ochten - In de laatste week van de schoolvakantie is er weer de VakantieBijbelWeek in Ochten.
 

In en rond de tent bij de Hervormde kerk is het weer de hele week feest met als thema: 'Zoek het uit'. De organisatie: ''Tijdens de week gaan we uitzoeken wie Jezus is. Waar woont Hij bijvoorbeeld? En wat doet Hij? Wat weet je over Hem? We willen aan de hand van Bijbelverhalen van alles uitzoeken over Jezus.'' Er is een programma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Dit begint op maandag 20 augustus en duurt tot en met woensdag 22 augustus van 09:30 tot 12:15 uur en op donderdag 23 augustus van 14:00 tot 18:00 uur. Rond 18:30 uur is de afsluitingsavond in de tent waar ouders en anderen ook welkom zijn.

Alle leeftijden

De kinderen gaan knutselen, zingen, spelletjes doen, horen over God en meer. Naast het kinderprogramma is er een programma voor alle leeftijden, dat al op zaterdag 18 augustus begint met een puzzeltocht en aansluitend een barbecue. 
Zondagochtend om 10:00u is er een themadienst in de kerk met aansluitend koffie, thee en fris in de tent. Om 20:00u is er na de kerkdienst van 18:30u een Sing-in in de tent. Dinsdag komt er een spreker en woensdag is er weer zeskamp!

Speciaal voor de tieners zijn er ook weer leuke activiteiten. Onder andere wordt zaterdag de kerk een escaperoom en op maandag spelen we het spel Jachtseizoen. Op maandag en woensdag sluiten we af met kampvuur langs de Waal in de Kuip.

De VBW wordt afgesloten op zondag 26 augustus om 10:00u in de kerk. Hierna is er gelegenheid om wat te drinken.

Kijk voor meer informatie en voor het gehele programma op:
www.vbw-ochten.nl.

Meer berichten