Burendag in de Buurthuiskamer Rhenen Hoog

De Buurthuiskamer Rhenen Hoog opent op Burendag haar deuren voor de buurt. Zaterdag 22 september kunnen buurtbewoners eerst genieten van een actieve ochtend. Om 10.30 uur is er ochtendgymnastiek en zijn er andere sportieve activiteiten. Vanaf 12.30 uur is er voor kinderen een kleedjesmarkt en kunnen buurtbewoners aan de slag gaan met de groenvoorziening voor de Buurthuiskamer.

In de maand september worden er tevens nieuwe activiteiten georganiseerd in de Buurthuiskamer. Buurtbewoonster Alie gaat elke tweede en vierde maandag van de maand starten met klaverjassen. Maandag 10 september start de eerste avond klaverjassen om 19.30 uur en deze eindigt om 22.00 uur. Op woensdag 12 september houdt buurtbewoonster Janine een informatieavond over etherische oliën. Deze avond start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden hiervoor is verplicht en kan door te mailen naar janinevandehaar@hotmail.com. De kindermiddag op woensdagmiddag is tevens weer gestart. De kindermiddag start elke woensdag om 12.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Op de website www.rhenenhoog.nl kunt u alle activiteiten online vinden.

De buurthuiskamer, op de Valleiweg 16, is een ontmoetingsplek met, voor en door buurtbewoners in Rhenen Hoog. De buurthuiskamer is tot stand gekomen door het wijkcomité Rhenen en enthousiaste bewoners. Welzijn Rivierstroom ondersteunt buurtbewoners met het organiseren van activiteiten. Neem voor vragen en meer informatie contact op met Marjolein Siebelink, marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl of 0619426967.

Meer berichten