Netwerklunch voor vrijwilligersorganisaties

Voor bestuurders en coördinatoren van organisaties die zich in de gemeente Buren bezighouden met hulp, ondersteuning en zorg door vrijwilligers organiseert Welzijn Rivierstroom op 21 september een Netwerklunch.

In de gemeente Buren zijn veel vrijwilligers actief die mensen helpen, hen ondersteunen en voor hen zorgen. Bij een ‘strategisch overleg’ in maart formuleerden bestuurders en coördinatoren de wens om elkaar weten te vinden en te leren kennen; van elkaar weten wat ieder doet; gezichten zien en persoonlijk contact. Afgesproken werd daarom om elkaar twee tot drie keer per jaar te ontmoeten bij een netwerklunch. De lunch is bedoeld voor organisaties die met vrijwilligers werken.

De lunch is op 21 september van 11.30 tot 13.00 uur in de kantine van het gemeentehuis in Maurik. Om 11.30 is de deur open. De Werkgroep Caritas Maurik presenteert zichzelf zodat andere vrijwilligersorganisaties weten wat Caritas Maurik doet, voor wie en hoe zij te vinden is. Ook komt een medewerker van de gemeente vertellen over de toekomst van de vrijwilligersondersteuning.

Informatie en aanmelding (verplicht): clairevaessen@welzijnrivierstroom.nl 06-12532320

Meer berichten