Coöperatiefonds beloont projecten

RHENEN - De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn heeft aan veertien projecten van lokale organisaties een bijdrage toegekend. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de hoofdvestiging Vallei en Rijn reikte directievoorzitter Mariska de Kleijne de cheques uit.

Zo kreeg de Stichting Cultuurplatform Rhenen voor het project 'Kleurrijk Rhenen'een bedrag van 1500 euro en de scoutinggroep Jonkheer Schimmelpenninckgroep in Rhenen 5000 euro gebruiken voor de verbouwing van het clubhuis.

Presentatie

Bestuurders, projectleiders en kinderen (van de scouting uit Rhenen) waren naar de derde cheque-uitreiking van het jaar gekomen van het Coöperatiefonds.

In een volle zaal presenteerden zij vol trots en passie hun initiatieven. Al vertellend ontstonden er onderling nieuwe contacten en ideeën. Vier keer per jaar beoordeelt de ledenraad de projecten van lokale verenigingen en stichtingen.

Dit zijn leden die zelf ook in de regio Food Valley wonen. Dankzij een donatie uit het fonds kunnen sociaal-maatschappelijke, culturele, jongeren-, en innovatieve projecten gerealiseerd worden.
Jaarlijks stelt Rabobank Vallei en Rijn uit de behaalde winst een bedrag van 250.000 euro beschikbaar via het Coöperatiefonds van de bank.

Meer berichten