De selectie van vv Kesteren warmt zich op voor het bekertreffen tegen het Wageningse SKV. (Foto: Henk Jansen).
De selectie van vv Kesteren warmt zich op voor het bekertreffen tegen het Wageningse SKV. (Foto: Henk Jansen). (Foto: )

vv Kesteren tegen Wageningen

Het Rhenense Candia'66 kon zaterdag in eigen huis tegen het Amersfoortse CJVV geen goed gevolg geven aan de tweede partij in de strijd om de KNVB-districtsbeker. Wist het vorige week VVA Achterberg in eigen veld met 2-1 te kloppen, zaterdag ging de formatie van trainer Pieter van der Grift op eigen veld met 1-0 onderuit tegen CJVV. Van der Grift had wat mutaties in zijn ploeg aangebracht. Enkele spelers werden vanwege te laat verschijnen disciplinair gestraft.

Rhenen/Betuwe - De ploeg uit de Grebbestad wist totaal niet te overtuigen in de wedstrijd tegen de ploeg uit de kei- stad. De ploeg is dan ook uitgeschakeld voor een verder verloop van het bekertoernooi. Austerlitz is zaterdag 15 september de laatste opponent in de bekerstrijd. Het betreft hier weer een thuiswedstrijd voor de Rhenenaren. De zaterdagtak van FC Lienden herstelde zich enigszins na de vorige week met 3-0 opgelopen nederlaag bij het Wageningse GVC. Op eigen sportpark De Abdijhof in Lienden wist het met 2-2 gelijk te spelen tegen Cito. Redichem is zaterdag 15 september de derde tegenstander in de bekerstrijd. De kans dat de Betuwse ploeg als winnaar in de poule door gaat is miniem. De wedstrijd tegen Redichem wordt in Renkum gespeeld en begint om 14.30 uur.

Verlies

Boekte vv Kesteren in de strijd om de KNVB-districtsbeker vorige in en tegen Barneveld een knappe 3-2 overwinning, tegen het Wageningse SKV kreeg het op eigen sportpark zes doelpunten om de oren en wist het zelf slechts twee doelpunten te scoren. Trainer Jan de Zoete was zwaar teleurgesteld over de hoogte van de nederlaag. ''SKV, dat op derde klasse niveau uitkomt, is een goede ploeg. We hebben ons kranig verweerd. We kwamen zelfs al vrij vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Maar SKV bleek toch een maatje te groot voor ons. Maar ik heb mijn ploeg goed zien spelen.''

Meer berichten