Presentator Bert van Leeuwen is vrijdag in Rhenen bij Moeke voor tv-opnames. Publiek is welkom. (Foto: Willem Jan de Bruin)
Presentator Bert van Leeuwen is vrijdag in Rhenen bij Moeke voor tv-opnames. Publiek is welkom. (Foto: Willem Jan de Bruin) (Foto: Willem Jan de Bruin)

Optreden Karin Bloemen bij Moeke Rhenen (update)

Rhenen - Komende vrijdag 5 oktober maakt de EO bij Moeke in Rhenen tv-opnames voor een nieuwe, eenmalige, tv-special op NPO1 van de EO: 'De Grootste Bijbel van Nederland' en publiek is welkom.

Voor dit programma worden er vijf Bijbelverhalen vertolkt door middel van vijf events met een optreden van vijf verschillende artiesten.
De presentatie is in handen van Bert van Leeuwen. Bert zal samen met chauffeur Oswin het land doorkruisen met de 'Grootste Bijbeltruck', een levensgrote Bijbel die uitgeklapt kan worden tot podium.
Elke artiest treedt op een locatie op, die past bij het Bijbelverhaal.

Karin Bloemen

Komende vrijdagmiddag treedt Karin Bloemen op in Moeke Rhenen, en zal daar bekend worden welk verhaal uit de Bijbel zij zal bezingen en met welk lied.
Welkom van 12:30 tot 15:30 uur op deze locatie aan het water om gratis het optreden van Karin Bloemen en de televisieopnames te bekijken.

Aanmelden

Neem vrienden, familie, kinderen mee en wie weet ziet u uzelf terug op televisie op 14 november, 20.30 op NPO1 in het nieuwe programma De Grootste Bijbel van Nederland. Het bijwonen van het optreden is voornamelijk staande. Belangrijk is wel om zich aan te melden bij Hebbes Casting via wouter@hebbes.nl met de volgende gegevens: voor- en achternaam, geboortedatum, mobielnummer en emailadres. Als vergoeding ontvangt men twintig euro per persoon.

Meer berichten