De gezamenlijke nazit en prijsuitreiking is in Theater De Lampegiet. Er is een rijk gevulde prijzentafel en verloting.
De gezamenlijke nazit en prijsuitreiking is in Theater De Lampegiet. Er is een rijk gevulde prijzentafel en verloting. (Foto: )

Inschrijven voor Kroegen- bridgedrive Soroptimisten Veenendaal/Rhenen

Veenendaal/Rhenen - Zaterdag 3 november organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal voor de 20e keer haar Kroegenbridgedrive voor het goede doel. Net als voorgaande jaren wordt weer afwisselend gespeeld in een tiental op loopafstand van elkaar gelegen horecalocaties in het centrum van Veenendaal.

Inschrijving staat open voor iedereen en is nog mogelijk tot 8 oktober. Het batig saldo van de jubileumeditie is bestemd voor de Stichting Ruby & Rose.
Deze stichting steunt onderzoeksprojecten naar specifieke vormen van vrouwenkanker, met als doel om de overlevingskansen van vrouwen die hierdoor worden getroffen te vergroten.

Verbetering

Het onderzoek richt zich op alle vrouwen van alle leeftijden en past daarmee uitstekend in de doelstellingen van Soroptimist International. Een wereldwijde serviceorganisatie van (vak)vrouwen die zich onder meer inzet voor verbetering van de rechten van vrouwen en kinderen.

Oprichter van Ruby & Rose is Prof. dr. Leon Massuger, gynaecoloog-oncoloog in het Radboudumc te Nijmegen. Hij ziet dagelijks het verdriet, de pijn en het diepe leed, dat vrouwen treft met de diagnose baarmoederhalskanker of eierstokkanker. De Kroegenbridgedrive van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o die volgend jaar 25 jaar bestaat, geniet grote bekendheid, ook landelijk, en is vanaf de eerste editie elk jaar overtekend. Gemiddeld doen 144 tot 172 paren mee, die gedurende de dag duidelijk zichtbaar het centrum van Veenendaal 'onveilig' maken.

Prijsuitreiking

Grote bekendheid geniet vooral ook de gezamenlijke nazit en prijsuitreiking in Theater De Lampegiet; niet in de laatste plaats vanwege de rijk gevulde prijzentafel en verloting. Deze zullen voor de jubileumeditie extra gevuld zijn en grote prijzen kennen. De kosten voor deelname aan deze feestelijke jubileumeditie bedragen € 55,- per paar, inclusief welkomstkoffie+ bij aanvang van de eerste spelronde en de lunch. Aanmelden via soroptimistrhenenveenendaal.nl of bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl.

De inschrijving is pas definitief na betaling en geschiedt in volgorde van binnenkomst van het inschrijfbedrag. Alle deelnemers van de vorige bridgedrive hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Velen hebben zich al ingeschreven. Eind oktober ontvangt men een deelnamebevestiging en meer informatie.
De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 8 oktober of eerder als het maximum aantal paren is bereikt.

Meer berichten