Wandelen voor en met mantelzorgers

Dinsdag 16 oktober wandelt ervaren mantelzorger Mary van der Linde in samenwerking met Welzijn Rivierstroom door Elst en Amerongen. Tijdens deze wandeling staat genieten en ervaringen uitwisselen centraal. De wandeling start om 10.00 uur. Mary ontvangt de wandelaars met koffie of thee en met koek of gebak. De wandeling wordt in een rustig tempo gewandeld. Rond 12.30 uur is de wandeling afgelopen.

De wandeling beslaat het meest westelijke deel van de gemeente Rhenen en de gemeentegrens wordt gepasseerd. Het verzamelpunt is bij de parkeerplaats tegenover kasteel Amerongen. Naast het kasteel wordt ook het uitzicht op de Amerongse Bovenpolder niet overgeslagen.

Voor de wandeling wordt een eigen bijdrage van €3,50 gevraagd. De gemeente Rhenen draagt een deel van de kosten . Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur de dag voorafgaand de wandeling bij Mary van der Linde. Meer informatie over de wandelingen en aanmelden voor de wandelingen kan bij Mary van der Linde via 06-1804 1346 of info@happinessinprogress.nl

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Welzijn Rivierstroom? Neem voor meer informatie contact op met mantelzorgrhenen@welzijnrivierstroom.nl of bel naar 06-4584 9059.

Meer berichten