Abonneer u op de Nieuwsbrief Mantelzorg

Rhenen - Zorgt u voor een inwoner van de gemeente Rhenen? Iemand die een ziekte heeft of beperkingen? Of kent u iemand die dat doet? Abonneer uzelf of hem/haar dan op onze Nieuwsbrief Mantelzorg.

Er staat informatie in over zorgaanbieders, regelingen, trainingen en ontmoeting. Bij wie kan mijn man terecht, als ikzelf in het ziekenhuis beland? Welke financiële regelingen kunnen ons gezin helpen? Kan ik eens anderen ontmoeten, die ook al lang voor hun vader of moeder zorgen? Hoe zorg ik goed voor mijn zoon, die een verslaving heeft? Dit en meer komt aan bod in de nieuwsbrief.

De eerste 50 personen die zichzelf en/of een ander aanmelden, krijgen een cadeaubon voor Tuincentrum De Wildernis t.w.v. € 10,-. Uiteraard moet de abonnee die u ‘aanbrengt’, akkoord zijn. Ook deze abonnee krijgt de Wildernis-cadeaubon. De bonnen worden toegekend nadat Welzijn Rivierstroom telefonisch contact heeft gehad met de nieuwe abonnees.

Voor de voorwaarden, kijk op https://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/ en klik op ‘Ik ben mantelzorger’. De actie start nu en loopt tot en met zaterdag 10 november, de laatste dag van de Week van de Mantelzorger.

Meld u nu aan via mantelzorgrhenen@welzijnrivierstroom.nl of bel Kitty van den Hoek, 06 45 84 90 59.

Meer berichten