Saxofonist Sem van Hal, ooit begonnen als AMV'er
Saxofonist Sem van Hal, ooit begonnen als AMV'er (Foto: Youssef Girgis)

OBK zoekt jong talent

Showharmonie Oefening Baart Kunst uit Rhenen start op maandag 29 oktober met een nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). Kinderen leren hier op een creatieve wijze noten lezen. Ook maken kinderen kennis met alle instrumenten die er te bespelen zijn binnen de vereniging.

Rhenen - De AMV-cursus staat onder leiding van een muzikaal docente, die in een tijdsbestek van 20 lessen het muzikale van kinderen naar boven haalt.

Aan het eind van de periode kan er gekozen worden voor een instrument naar keuze waarmee het kind op les mag, deelneemt aan het jeugdorkest en mag optreden voor familie, vriendjes en vriendinnetjes. Na het behalen van de benodigde muziekdiploma's treedt het kind en na deelname aan de showharmonie Oefening Baart Kunst, treden kinderen toe tot het grote muziekkorps.

De kosten voor de cursus van 20 lessen bedragen maar 35 euro. Inbegrepen zijn: een leenblokfluit met benodigdheden. Opgeven kan via de website www.obk-rhenen.nl of via de AMV-coördinator Ria Bogaars. Zij is te bereiken op het emailadres riabogaars@ziggo.nl of op het telefoonnummer 06 44 12 89 89.

Meer berichten