Spelmoment uit de omtmoeting van vorig seizoen tussen FC Lienden en Rijnsburgse Boys
Spelmoment uit de omtmoeting van vorig seizoen tussen FC Lienden en Rijnsburgse Boys

FC Lienden ontvangt sterk Rijnsburgse Boys

Lienden - FC Lienden speelt zaterdag thuis tegen Rijnsburgse Boys. De ploeg uit de Bollenstreek neemt de 3e plek op de tweede divisie ranglijst in. FC Lienden wil na het gelijke spel afgelopen zaterdag in Veenendaal tegen G.V.V.V. de lijn doorzetten en gaat op zoek naar meer punten.

Rijnsburgse Boys kent een goede start van de competitie. Uit de eerste 7 wedstrijden werden 16 punten behaald en de ploeg behoort tot de productiefste ploegen. De uien, zoals de gasten van zaterdag ook wel worden genoemd, wonnen al hun uitwedstrijden tot nu toe. FC Lienden kan dus zijn borst nat maken tegen deze ambitieuze grootmacht uit het zaterdagvoetbal. De Betuwse ploeg wist dit seizoen in eigen huis nog niet te winnen.

Tijd om daar verandering in te brengen dus en kijkend naar de ranglijst zijn punten zeer welkom. De tweede helft van de wedstrijd van afgelopen zaterdag bij G.V.V.V. zal de ploeg aanknopingspunten hebben gegeven. Een 1-0 achterstand bij rust werd omgebogen in een 1-2 voorsprong. Een strafschop in de slotfase voorkwam dat de 3 punten mee terug naar de Betuwe konden worden genomen. Bij de ploeg van trainer Hans van de Haar maakte de onlangs bij de selectie aangesloten spits Michiel Hemmen zijn eerste doelpunt voor FC Lienden.

FC Lienden – Rijnsburgse Boys is een mooi affiche en een interessante volgende krachtmeting voor de jonge blauwwitte brigade. Vorig seizoen eindigde de ontmoeting tussen beide ploegen in een nipte 2-1 zege voor de Betuwnaren.

Meer berichten