Fietsverlichtingsactie in Ochten

Ochten - Het wordt weer snel donker en juist dan is het belangrijk om met goede verlichting de weg op te gaan. Dat geldt zeker voor fietsers die goed zichtbaar moeten zijn voor het overige verkeer.

Het Repair Café Neder-Betuwe organiseert daarom op woensdag 17 oktober in het Dorpshuis in Ochten een fietsverlichtingsactie in samenwerking met de ANWB. Men kan er terecht van 14 uur tot 20 uur.

Tijdens de actie wordt de fietsverlichting gecontroleerd en kunnen kleine problemen worden verholpen. Iedere fiets wordt op een aantal veiligheidspunten getest: voor- en achterlicht, zadelhoogte, remmen. Deelnemers ontvangen een certificaat wanneer hun fiets in orde is bevonden.

Overigens kunnen bezoekers op die dagen ook gewoon terecht voor kosteloze reparatie van kapotte gebruiksvoorwerpen, elektrische apparaten en kleding.

Het Repair Café Neder-Betuwe werkt met een enthousiaste groep handige mensen uit de gemeente die vaardig zijn in de techniek of kleding herstel. Lijkt het u leuk om ook als vrijwilliger meedoen, dan kunt u zich opgeven via repaircafenebe@gmail.com. Het gaat om circa twee uur per maand. Kijk op Facebook.com/repaircafenebe voor meer informatie.

Meer berichten