eengezinswoningen
eengezinswoningen (Foto: nvt)

SWB bouwt 19 gasloze woningen in IJzendoorn

IJzendoorn - Op nieuwbouwplan IJzendoorn-West bouwt Stichting Woningbeheer Betuwe 19 bijzondere huurwoningen. Bijzonder, omdat het de eerste gasloze woningen in de regio zijn! Ook wekken deze zéér energiezuinige woningen hun eigen stroom op met de zonnepanelen in het dak. Huurders hebben hierdoor lage energiekosten.

SWB bouwt 12 gelijkvloerse woningen, geschikt voor jong en oud en 7 eengezinswoningen. De huurprijzen liggen tussen de € 597,29 en € 710,68. De bouw is inmiddels gestart door bouwbedrijf de Vree & Sliepen. Naar verwachting leveren zij de woningen in februari 2019 op.

Voor geinteresseerden is er per type woning een brochure beschikbaar. Deze kan aangevraagd worden door het sturen van een mail naar swb@swb-lienden.nl o.v.v. naam, adres en gewenste type woning.

In de week van 22 oktober start SWB met de toewijzing van de woningen op www.woongaard.com. Op woensdag 24 oktober kunnen geinteresseerden tussen 15.30 en 17.30 uur voor meer informatie binnen lopen bij SWB in Lienden. Vanaf 5 november vinden de intakegesprekken met de kandidaten plaats.

Geinteresseerden die vragen hebben kunnen SWB bellen via 0344-601914 of een mail sturen aan swb@swb-lienden.nl.

Meer berichten