kerstconcert Coram Deo 2017
kerstconcert Coram Deo 2017 (Foto: Henk van Laar)

Tweede lustrumconcert Chr. Gemengd Koor Coram Deo

Het Christelijk Gemengd Koor 'Coram Deo', Utrechtse Heuvelrug geeft zaterdag 17 november een uitvoering in Kerkgebouw De Ark in Amerongen.

Amerongen - Het concert wordt gehouden ter gelegenheid van het het 10-jarig bestaan van het koor en begint om 20.00 uur. Het concert bevat werken van bekende componisten als Johann Sebastian Bach en Friedrich Silcher. Ook Engelse koormuziek zoals 'Rejoice in the Lord alway' en 'Yesterday, Today, Tomorrow' komen aan de orde.

De kerk is open vanaf 19.30 uur. Het thema van de avond is 'Het kerkelijk jaar in de muziek'. Medewerkenden zijn Rineke de Wit sopraan en hobo, Bert Kruis vleugel en Arjan Veen orgel. De algehele muzikale leiding is in handen van de dirigent van Coram Deo, de bekende musicus John Propitius.

De toegang is gratis. Iedereen wordt uitgenodigd om vrijblijvend (een gedeelte van) één of meer koorrepetitieavonden op woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur bij te wonen. De repetitielokatie is Multi Functioneel Gebouw 'Het BesteGoed' in Elst (Utrecht). Zie ook onze website www.coramdeo.nl

Meer berichten