Gevarieerde border
Gevarieerde border (Foto: E.W. de Walle)

Groei & Bloei Tuinenkeuringsavond in Kesteren

Op dinsdagavond 4 december om 19.30 uur houdt de Groei & Bloei de jaarlijkse Tuinenkeuringsavond in de Helicon Vmbo-school aan de Industrieweg 4 in Kesteren.

Kesteren - Er is gratis toegang voor leden en niet-leden. Een selectie van de mooiste, interessantste tuinen van leden van de Groei & Bloei zijn door het jaar heen gefotografeerd. "Dit zijn allemaal tuinen uit onze eigen streek. Het gaat om grote tuinen, maar ook kleine. Hoe stellen deze tuiniers hun borders samen? Hoe gaan ze om met hoog en laag, bijzondere bomen en struiken, tuinbeelden, enz. Het wordt een avond van inspiratie voor de bezoeker. En als sluitstuk worden de winnaars van de meest inspirerende tuinen bekend gemaakt", vertelt de organisatie.

 Daarna volgt de traditionele jaarlijkse verloting voor alle aanwezigen. Als men in het jaar 2019 ook de eigen tuin aan anderen wil laten zien, dan kan dat door lid te worden van Groei & Bloei. Aanmelden voor de tuinenkeuringswedstrijd 2019 kan op 4 december. Meer informatie op www.midden-betuwe.groei.nl

Meer berichten