Volwassengroep Circus op de Utrechtse Heuvelrug
Volwassengroep Circus op de Utrechtse Heuvelrug (Foto: Circus op de Utrechtse Heuvelrug)

Programmering Midwintercircus Rhenen bekend

Op vrijdag 28 december organiseert Circus op de Utrechtse Heuvelrug voor de vijfde keer op rij het Midwintercircus Rhenen. De voorstelling begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Na afloop kan iedereen onder begeleiding zelf aan de slag met diverse circustechnieken.

Rhenen - "Omdat het een jubileumjaar is, hebben we dit jaar een hele speciale act geregeld! Naast optredens van onze eigen volwassengroep en onze jeugdgroep is er ook een optreden van Marco Bonisimo. Deze veelvuldig Nederlands jongleerkampioen en houder van diverse wereldrecords komt ons verrassen met een leuke interactieve familieshow".


Kaarten
Kaarten zijn vanaf 1 december te koop bij Vivant Edwin en Janet Rhenen, bij Inloop Participatiepunt - IPP Rhenen en natuurlijk bij Circus op de Utrechtse Heuvelrug. Ook is het mogelijk om kaartjes te reserveren via info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl. Tot en met zaterdag 22 december kost een kaartje 5 euro. Daarna en aan de deur kost het  7,50 euro per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Locatie

Deze voorstelling vindt plaats in de eigen circuszaal in het Bantuintheater aan de Bantuinweg 43 in Rhenen (bij de Daltonschool Rhenen). Meer info via de website www.circusopdeutrechtseheuvelrug.nl

Voor deze productie is Circus op de Utrechtse Heuvelrug nog op zoek naar sponsors. Meer informatie over sponsorschap bij circusdirecteur Ralf van de Rhee: 06- 3 123 51 94

Meer berichten