De Bellinga's voeren actie voor de Rhenense stichting Onky Donky.
De Bellinga's voeren actie voor de Rhenense stichting Onky Donky.

Ambassadeurs voor Onky Donky

Rhenen - Met meer dan 320.000 volgers en ruim 220 miljoen views op YouTube zijn de Zwolse Bellinga's immens populair. Stichting Onky Donky is dan ook bijzonder verheugd over het feit dat Fara en Daniël Bellinga zich de komende jaren in gaan zetten als ambassadeurs voor Onky Donky.
Op zaterdag 29 december werd het officieel gevierd in het Onky Donky huis in Rhenen en werden kinderen van de Stichting Heartbeat, die deze dag te gast waren, door De Bellinga's getrakteerd op prachtige cadeaus.

Iets terugdoen

De Bellinga's waren al lange tijd op zoek naar een goed doel en zien de samenwerking met Onky Donky dan ook als een geschenk uit de hemel. Fara Bellinga: "Eindelijk kunnen we nu iets terug doen voor kinderen en gezinnen die het om wat voor reden dan ook, een stuk minder hebben dan wij. Het is heerlijk om deze kinderen te laten meedelen is ons succes en wij zullen Onky Donky en haar missie dan ook volledig uitdragen aan onze YouTube gemeenschap."
Marlies Boekhoorn, initiatiefnemer van Onky Donky was ook vol lof over de verse samenwerking. "Dit is echt een perfecte match. De Bellinga's zijn voor ons de ideale ambassadeurs, ze hebben zelf 3 kleine kinderen en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen zorgeloos dienen te leven. De gedachte dat zij zich voor Onky Donky in gaan zetten geeft mij nog meer vertrouwen in het behalen van onze doelstellingen en ik kijk dan ook vol vertrouwen naar 2019!'

Over Onky Donky

In Nederland groeit nog 1 op de 9 kinderen op in armoede, er zijn 100.000 multiprobleem- gezinnen en we tellen 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind. Ook kinderen die in een zorgelijke situatie verkeren en in hun kind-zijn worden beperkt verdienen tenminste een moment waarop zij even hun gedachten kunnen verzetten en een onvergetelijke dag kunnen beleven.
Onky Donky wil kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar in een zorgelijke situatie een geheel verzorgde onvergetelijke Onky Donky Dag bieden. Dit zijn kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen met een verstandelijke dan wel lichamelijke beperking of kinderen die onder de armoedegrens leven.

Meer berichten