vrouwendag stichting bitja

Logo Bitja vrouwendag 2019
Logo Bitja vrouwendag 2019 (Foto: Villapixel)

Veenendaal - Stichting Bitja organiseert al sinds 2010 elk jaar een vrouwendag. Ook dit jaar hopen zij op 16 februari a.s. weer 1.000 vrouwen te mogen verwelkomen in De Basiliek in Veenendaal.

De betekenis van de naam Bitja is ‘dochter van God’. Op de vrouwendag spelen kerkmuren geen rol, de Bijbel is de leidraad en de bedoeling is dat vrouwen -voor het eerst of opnieuw- Jezus leren kennen. Daarnaast zijn ontmoeting en ontspanning erg belangrijk en hopelijk worden er vriendschappen geboren of verstevigd!

De opbrengst van deze dag gaat naar een echtpaar dat in India een team evangelisten ondersteunt en jonge kinderen uit de prostitutie redt. Daarnaast is Bitja bezig met het opstarten van een nieuw project met en voor kinderen en jongeren. Op de vrouwendag zelf zal hierover meer bekend gemaakt worden.

Deze vrouwendag heeft als thema ‘LOSLATEN’, iets wat iedereen moet doen maar voor velen niet makkelijk is. Twee spreeksters zullen hun gedachten over dit onderwerp delen.

Daarnaast worden de vrouwen verwend met drankjes en lekkers, een overheerlijke luxe lunch, een goodybag, een cadeautje etc.

Er is ontspanning mogelijk in Café De Kletskop, een gespreksgroep voor wat verdieping, een wandeling die speciaal rond het thema is uitgezet, de mogelijkheid tot jezelf creatief uiten op papier of een rustmomentje te pakken in de speciale stilte- c.q. gebedsruimte. Kortom, keuze genoeg om samen met je moeder, dochter, zus of vriendin een gevarieerde en gezellige dag te beleven!
De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen slechts 15 euro. En mocht dit een probleem zijn, meld je dan niet aan via de site maar mail naar info@stichtingbitja.nl.

De Bitja vrouwendag moet voor iedereen toegankelijk zijn en daar mag geld niet in beperken!

Aanmelden kan op www.stichtingbitja.nl.

Meer berichten