Het huidige PCR-lid Sander van Opstal (links) maakt graag plaats voor Gabriëlle Geerts.
Het huidige PCR-lid Sander van Opstal (links) maakt graag plaats voor Gabriëlle Geerts. (Foto: )

Gabriëlle Geerts raadslid Progressieve Combinatie Rhenen

Rhenen - Gabriëlle Geerts wordt binnenkort 18 jaar en treedt op 19 maart toe als raadslid van de Progressieve Combinatie (PCR) in Rhenen. Gabriëlle stond bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar hoog op de kandidatenlijst, maar was toen nog te jong om direct raadslid te worden.
Gabriëlle geeft extra frisse energie aan de fractie en de raad.

Zij ziet het als een uitdaging om jongere generaties meer te verbinden met het werk van de gemeente en de gemeente meer te verbinden met jongeren. Net als de overige leden van de PCR staat zij voor de idealen van sociale samenhang, duurzaamheid en een open en verbonden bestuur.

Rijnbrug

Het huidige PCR-lid Sander van Opstal maakt graag plaats voor Gabriëlle. In de korte tijd sinds de laatste verkiezingen heeft Sander als raadslid veel bereikt voor de gemeente. Sander nam het belangrijke initiatief van een raadsbreed gesteunde motie over de vernieuwing van de Rijnbrug.
Met deze motie wist hij gedaan te krijgen dat ook de Provinciale Staten van Utrecht en Gelderland zich uitspraken voor dit plan.
Daardoor heeft Rhenen nu zicht op een oplossing van de fileproblemen en een verbetering van de luchtkwaliteit in de stad en wordt op den duur de middenstand verlost van verkeersoverlast gedurende de spitsuren.

Meer berichten