Swingend Onjaardagsfeest van muzikanten Ons Genoegen

Rhenen - Zaterdagavond vierden de muzikanten van Music4Fun hun onjaardag met een groot feest in Het Huis van de Gemeente Rhenen. 

Je onjaardag is de dag dat je niet jarig bent. Ons Genoegen bestaat dit jaar 150 jaar. Dus reden genoeg om elke dag feest te vieren, een heel jaar lang. Maar hoe vier je je onjaardag…? De bezoekers werden zaterdagavond feestelijk welkom geheten met lekkere soesjes. Onderwijl waren de muzikanten druk met dwarsfluitkoekhappen, saxofoonlasergame, trombonespijkerpoepen en meer feestelijk spelletjes.

Fabel

Met een fabel van Toon Tellegen gingen de muzikanten op zoek naar de onjaardag. 
Na het prachtige Carnaval der Dieren (Camille Saint Seans), de Slavonic March Rock en de ballad 'schouder', door zanger Mees de Heus, greep dirigent Bert Groothedde in. Hij vond dat het publiek maar slecht meedeed en wilde het feestje voortijdig beëindigen. 
Na luid protest van publiek en muzikanten gaf hij nog één kans. Met de stoelen aan de kant ging het dak er af. Het orkest speelde swingende muziek en het publiek danste er op los. De onjaardag werd afgesloten met 'I've got the music in me'. Een onjaardag die iedereen nog lang zal heugen.
 

Meer berichten