Gerald Troost, gospelzanger
Gerald Troost, gospelzanger (Foto: Stefan van der Kamp)

"Betuwe Zingt" met Gerald Troost

Na veel organisatie door de initiatiefnemers van de eerste "Betuwe Zingt" in februari bleek deze zangavond een succes te zijn. Velen hebben de stap genomen deze avond te bezoeken en hebben genoten van de muziek.

Kesteren - Het muziekteam was goed op elkaar afgestemd. Deze muzikale begeleiding was nodig om de grote opkomst zangers heerlijk te laten zingen. Gerald Troost was erg enthousiast over het publiek wat goed meedeed. Een reactie uit het publiek was: "het had van mij nog wel een uur door mogen gaan". Door het succes wordt een tweede interkerkelijke zangavond georganiseerd. 

Gerald Troost zal ook dan weer de samenzang leiden met zijn muziekteam en een eigen lied ten gehore brengen. Ook deelt Gerald Troost zijn levens- en geloofslessen in een toespraak. Zijn boodschap zal iedere keer weer anders zijn maar wel gericht op zijn doel: de toehoorders bemoedigen met een boodschap van hoop en troost vanuit Gods woord.

De avond wordt gehouden op donderdag 28 maart en begint om 19.30 uur. In het gebouw van Filadelfia Neder-Betuwe aan de P.C. Hooftstraat 10 in Kesteren. Parkeren kan aan de Nedereindsestraat ter hoogte van "Het Dorpshuis". De entree is gratis, wel een collecte voor de onkosten. Informatie is te vinden op www.filadelfia-nederbetuwe.nl

Meer berichten