Foto: Stichting Vrouwendag Rhenen &Meer

Thema Vrouwendag 2019 in Rhenen : Brood, Soep en Spelen

RHENEN - Net als vorig jaar was de Westpoort een uitstekende locatie om deze editie van Vrouwendag in Rhenen te vieren. Ongeveer 120 vrouwen, van allerlei leeftijden, interesses en achtergronden, bezochten op 8 februari De Westpoort. Op elke van de drie verdiepingen was er de mogelijkheid tot deelname aan verschillende activiteiten.

Er werd gehaakt, met passie gefröbeld, gesjoeld, gezongen, gedanst, bijgepraat, gelachen en spelletjes gedaan. Er waren activiteiten in de vorm van een workshop, andere activiteiten ontstonden spontaan ter plekke. De opzet dit jaar gaf veel ruimte om elkaar te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Een Vrouwendag is geen Vrouwendag zonder lekker eten. De vrouwen, die voor de heerlijke hapjes en de verschillende soepen hebben gezorgd, hebben buitengewoon hun best gedaan. Zij ontvingen voor al die belangeloze inzet een groot compliment. Anja Langefeld, lid van de organisatie daarover: " Rijkdom aan lekkers uit verschillende landen, van Azerbeidzjan, Marokko, Nederland, Somalië, Syrië, om er een aantal te noemen, is echt een verwennerij".

Stichting Vrouwendag Rhenen heeft als doelstelling het stimuleren en faciliteren van contacten tussen vrouwen met verschillende culturele achtergronden, vanuit diverse (niet)kerkelijke gezindtes en van allerlei leeftijden.

http://www.vrouwendagrhenen.nl/

https://www.facebook.com/Stichting.Vrouwendag.Rhenen.EN.meer

Meer berichten