Uitreiking van de cheque door ING aan bestuurslid en medewerkers Onky Donky
Uitreiking van de cheque door ING aan bestuurslid en medewerkers Onky Donky

Eerste prijs 'Help Nederland vooruit' ING voor Stichting Onky Donky uit Rhenen

Rhenen - Voor de vierde keer organiseerde ING de campagne Help Nederland vooruit. De campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds.

Stichting Onky Donky uit Rhenen is er in geslaagd tijdens de stemperiode in februari de meeste stemmen in de regio Ede te vergaren en zo de hoofdprijs van € 5000,- in de wacht te slepen! Op zaterdag 9 maart werd op het ING kantoor te Ede deze regionale hoofdprijs uitgereikt. Met deze grote donatie kunnen we weer heel veel kinderen blij maken met een onvergetelijke Onky Donky dag.

Onky Donky zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Dit kunnen onder andere kinderen zijn met een lichamelijke dan wel verstandelijke beperking of ernstige ziekte, kinderen uit een problematische gezinssituatie en kinderen die onder de armoedegrens leven. Deze kinderen bieden wij een geweldige Onky Donky dag. ’s Ochtends worden de kinderen hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers in het gezellige Onky Donky Huis. Daarna gaan zij als groep Ouwehands Dierenpark in. Rond de middag wordt een heerlijke lunch geserveerd en in de namiddag kunnen de kinderen rekenen op een middagsnack in het Onky Donky Huis. De dag wordt afgesloten met een welverdiende diploma-uitreiking en een verrassing.

Onky Donky is er trots op dat zoveel mensen hun stem op Onky Donky hebben uitgebracht. Dat tekent de grote steun voor het doel van onze stichting en de waardering voor de inzet van zoveel vrijwilligers.

Kijk voor meer informatie over deze mooie stichting op www.onkydonky.nl

Meer berichten