profielfoto van Andrea van de Alpe d'HuZes
profielfoto van Andrea van de Alpe d'HuZes (Foto: Geurt van Dodeweerd)

Een droom, een missie, ik ga ervoor!

Dodewaard - Iedereen kent wel iemand die strijdt of er niet meer is door kanker. Andrea van Dodeweerd: ''Ook wij, ons gezin hebben al meerdere familieleden en kennissen verloren aan deze ziekte.

Omdat er veel geld nodig is voor onderzoeken naar genezing van kanker, ga ik dit jaar meedoen aan de Alpe d'HuZes om een steentje te kunnen bijdragen.

De stichting Alpe d'HuZes vraagt of je een bedrag van € 2500.00 mee wilt nemen, om dat bij elkaar te krijgen heb ik bedacht om een ladies bingo night te organiseren. Deze gaat plaatsvinden in de voetbalkantine van Dodewaard op vrijdagavond 22 maart om 20.00 uur. Mijn streven was om 50 vrouwen bij elkaar te krijgen, maar boven mijn verwachting zijn er nu al 85 kaartjes verkocht! Ik vind het heel gaaf dat dit nu al zo'n succes is, ik hoop dan ook dat het een gezellige en geslaagde avond gaat worden. Aan de prijzen zal het niet liggen, ik heb 15 super mooie prijzen gekregen van topondernemers die mij hierbij hebben geholpen!

Er zijn nog enkele kaartjes te koop bij Foto van Beek in Dodewaard!

Op 6 juni ga ik die berg wandelend beklimmen, voor de dierbaren die er niet meer zijn, maar ook zeker voor het onderzoek dat er uiteindelijk een wereld zonder kanker bestaat.

Opgeven is geen optie! Een droom, een missie, ik ga ervoor!''

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/andreadodeweerd

Meer berichten