Rhenens wethouder Economie Jolanda de Heer (l) was op bedrijfsbezoek bij Keijser & Mackay. (Foto: Max Timons)
Rhenens wethouder Economie Jolanda de Heer (l) was op bedrijfsbezoek bij Keijser & Mackay. (Foto: Max Timons) (Foto: )

Wethouder gaat op bedrijfsbezoek bij Keijser & Mackay

Remmerden - Wethouder Economie Jolanda de Heer gaat regelmatig op bedrijfsbezoek bij een van de ondernemers in de gemeente Rhenen. Donderdag 14 maart was ze te gast bij Keijser & Mackay.

Dit bedrijf op Remmerden is maar liefst 125 jaar specialiteitendistributeur in bewerkte grondstoffen. Deze producten zet men in heel Europa af. Er wordt gewerkt vanuit zeven kantoren waarvan het hoofdkantoor in Amsterdam staat. Het distributiecentrum staat sinds 1984 op het bedrijventerrein in Remmerden. Wethouder Jolanda de Heer sprak met Gerard de Waal, Managing Partner en Wilco Voerman, Warehouse Manager, over de trends en ontwikkelingen.

Mogelijkheden

Bewerkte grondstoffen zitten in veel producten, waaronder coatings en lijmen, maar ook in Food & Feed en Personal Care. Ook in deze sector wordt nagedacht over hernieuwbare grondstoffen. De gemeente Rhenen verkent samen met regio FoodValley een aantal mogelijkheden of het gebied van duurzame ontwikkelingen op het gebied van Food en circulariteit. Misschien kan Keyser & Mackay daar hun voordeel mee doen door aan te sluiten bij onderzoeken die plaatsvinden. Door met elkaar in gesprek te gaan over wat het bedrijf en de gemeente Rhenen bezig houdt, helpt en versterkt men elkaar verder op het gebied van duurzaamheid. Dat werd tijdens het bedrijfsbezoek wel duidelijk.

Meer berichten