Lenteconcert bij Ons Genoegen

De lente kriebelt bij alle muzikanten van muziekvereniging Ons Genoegen. Na alle bijzondere concerten van het jubileumjaar laten de muzikanten zich weer van een bijzondere kant zien.

Rhenen - Op zaterdag 6 april vanaf 19.00 uur is de Cunerakerk het podium voor muzikale lentekriebels. Naast de vertrouwde drie orkesten spelen tijdens dit lentefeest ook verschillende gelegenheidsensembles. Zo is er een speciale uitvoering van Bohemian Rhapsody en worden ook de saxofoons, hoorns en klarinetten samengevoegd tot een ensemble. Deze ensembles worden afgewisseld met alle bekende orkesten van OG. Benieuwd naar hoe dit gaat klinken? Kom vooral langs.

Het startersorkest zorgt, onder leiding van Anke van der Hoek, dat de ‘lente’ uit de vier jaargetijden van Vivaldi niet ontbreekt. Music4fun krijgt met Bert Groothedde en ‘Mombassa Beat’ de zaal weer in swing. Het Symfonisch Blaasorkest sluit het concert af onder leiding van Willem Zee. Natuurlijk mag een grote toegift niet ontbreken. Hierin spelen meer dan 100 muzikanten op het podium. Zo blijven we trots op onze 151 jaar jonge muziekvereniging. Want na 151 jaar zijn wij nog steeds springlevend!

Beginnen de lentekriebels al te komen? Boek dan snel kaarten voor het lentekriebelsconcert op de website van Ons Genoegen: www.onsgenoegen-rhenen.nl Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Jongeren van 12 tot 18 jaar betalen € 2,50. Voor volwassenen kost een avond lentemuziek slechts € 7,50.

Meer berichten