Workshop Stadsmuseum Rhenen

Het Stadsmuseum Rhenen is een plek boordevol verhalen. Een plek die uitnodigt tot schrijven. Doe je mee? Na een tocht door het eeuwenoude gebouw en de collecties ga je aan de slag. Workshop-leider Conny Plomp van 'Schrijfpassie' weet de pen te prikkelen! De Workshop vindt plaats op vrijdag 22 maart, van 10.30 tot 12.30 uur. Reserveren is noodzakelijk.

Rhenen - Deelnemers dwalen langs schatten die archeologen vonden in de Rhenense bodem. Langs mysterieuze sieraden, lieflijke schilderijen en objecten van strijd. Al wandelend kiest men het object waar men verder over wil schrijven. Workshop-leider Conny geeft vragen, die uitnodigen om goed te kijken. Na een dik half uur komt iedereen bij elkaar in het Museumcafé en schrijft men met elkaar verder. Er wordt gedeeld wat iedereen heeft opgeschreven.

Iedereen kan meedoen

Conny Plomp (57) uit Rhenen geeft regelmatig en met veel plezier schrijfworkshops. Kijk daarvoor op haar website www.schrijfpassie.nl. Ze licht toe waar het om draait: 'Het gaat uitdrukkelijk niet om 'mooi' schrijven, maar om het plezier in schrijven. Evenmin gaat het om stijl of grammatica. Ik verzeker dat iedereen kan schrijven. Vooral in deze bijzondere omgeving. Kennis van of ervaring met schrijven is niet nodig. Dus, laat je verrassen door je pen!'

Aanmelden

Geef je tot de dag tevoren op via vvv@stadsmuseumrhenen.nl of telefoonnummer 0317-612077.

Of kom een deelnamebewijs kopen tijdens openingstijden van het Stadsmuseum.

De kosten zijn € 8,- exclusief museumticket (€ 6,50). De Museumjaarkaart is geldig en geeft gratis museumentree. Een kop koffie of thee is inbegrepen. Er is plaats voor 15 deelnemers. 

Meer berichten